Børn og voksne skaber julestemning

Børn fra daginstitutionen Klatretræet pynter juletræet hos Røde Kors, Storegade, Tarm. Den opgave har de haft i flere år, og sikrer dermed juleudsmykningen 2918 for fjerde år.
Julestemningen har bredt sig under Kulturtagene ved Storegade-Stationsvej. Her er der fredag i julemåneden arrangeret marked. Bag markedet står Tarm Udviklingsforum, som har fået stor hjælp af Grøn Patrulje og andre aktive personer.
Og j juletræet i udstillingen hos Røde Kors-butikken i Storegade er smykket af byens yngste. Det er en tradition, som daginstitutionen og de frivillige holder i hævd.
– Gennem fire år har børn og personalet fra daginstitutionen Klatretræet været gæster i forretningen, og atter i år har de sørget for at smykke vores juletræ, så det står smukt i indgangspartiet, fortæller Røde Kors-frivillig Birthe Kjær Kristensen mens hun og pædagogerne styrer den kreative ungdom gennem arbejdet. Og efter overstået pyntning af træet vanker der godbidder i bagbutikken.